Den nye Suzuki Swift - Høj ydelse, lavt forbrug - Lander i Danmark i juni 2017

 

Design, teknologi og fintuning

Den nye Suzuki Swift har haft Europa-premiere og lander i Danmark i juni 2017. Bilen er er fornyet på alle punkter og er skarp som aldrig før. Efter mere end 5 millioner solgte biler er Swift klar i en ny generation. Og denen repræsentere resultatet af en evolution i design, teknologi og fintuning.

 

Suzuki Swift Show 2017

Heartech køreglæde på højt niveau

Den nye Swift står på en helt ny platform kaldet Heartech - det stiveste og letteste fra Suzuki nogensinde. Her har fokus været på at løfte køreoplevelsen til et nyt niveau. Den store sporvidde er øget, og det direkte styretøj er fintunet. Designet både forstærker og bevarer det ikoniske udtryk, som Swift er kendt for. Fronten er mere skarp og aggressiv og i hele bilens fremtoning, der er blevet bredere og lavere.

 

Flemming Haslund møder sommerens spritnye Suzuki Swift i Nice - Hen er svært begejstret over de seje detaljer

Stærkere, rummeligere og mere sikker

Den nye Swift platform har givet plads til et større bagagerum og en rummeligere kabine. Der indføres to nyheder i Swifts motorprogram. En udgave med Suzukis mild hybrid-teknik og en frisk og turboladet Boosterjet-motor med 112 hk. Desuden introduceres ny sikkerheds-teknologi med radar-, kamera- og laserbaseret overvågning, førerassistance og nødbremse.

Langt på literen og høj ydelse

Suzuki har fokusere på vægtbesparelser i kombination med en lang række tekniske detaljer og skab en Swift med masser af køreglæde. Swift er samtidigt førende i sin klasse, når det gælder benzinøkonomi og hensyn til miljøet.

5-stjernet sikkerhed med Swift

Suzuki lagt sig i selen for, at den ny Swift skal være blandt de allerbedste i sin klasse. Bilen har et ganske omfattende sikkerhedsudstyr for alle modeller med eksempelvis ESP, pedalsikkerhedssystem og syv airbags. Karrosseriet er optimeret med sikkerhedsstål og forstærkede zoner. Euro NCAP testen gav fem stjerner!

 

Swift fås i dag fra kun kr. 109.990

 

 

Læs mere om Swift på suzuki.dk

 

Henrik og Martin Suzuki Nørrebro

Københavns bedste Suzuki oplevelse

Henrik og Martin Jacobsen - Hos os får du Københavns bedste Suzuki oplevelse !

Priserne starter fra 109.990 kr

Køb den nye Suzuki Ignis hos Jacobsen Biler på Nørrebro. Bilen fås i dag til priser helt ned til 109.990 kr. 

 

Københavns centrale Suzuki forhandler og service værksted

Jacobsen Biler er København mest centrale Suzuki forhandler og serviceværksted. Vi har adskillige busruter lige uden for døren og masser af parkeringspladser.

 

Det skriver pressen

De dansk motorjournalister har været meget imponerede over den nye Suzuki Swift: