Prøv den nye Suzuki Vitara Boosterjet "S" - fra 254.900 kr.

Suzuki har revolutioneret SUV offroaderklassen med Vitara, som er blevet utroligt populær i Danmark. Nu er den her i 2016 på gaden igen i en ny kraftfuld og stilren Boosterjet udgave.

Seriøst overskud

Vitara giver et seriøst skud selvtillid til hverdagen med både stil og temperament. Og masser af omtanke for tegnebog og miljø med en stærk pris og et lavt forbrug. Under motorhjelmen ligger en nyudviklet, benzindrevet turbomotor, der yder 140 hk. Og du får den med en masse lækre design og udstyrsdetaljer, der giver dig noget helt unikt. Så hvis du er ude efter lidt streetcredit, er Vitara lige dig! Kom forbi til en prøvetur og oplev, hvor meget fuldblods SUV du reelt får for pengene.

 

Boosterjet motoren med 140 hk og 19,2 km/l

Boosterjet byder på direkte indsprøjtning og turbolader. Boosterjet motoren har fire cylindre og har en volumen på 1,4 liter. Sammen med turboteknikken yder den 140 HK og har et flot drejningsmomentet på 220 Nm i området fra 1.500 til 4.000 omdr./minut - godt med kræfter til både komfortabel kørsel og hurtig respons op gennem gearene. Tophastigheden er på 200 km/t, og accelerationen fra 0 til 100 km/t på kun 9,5 sekunder. Den højtydende motor har en benzinøkonomi på 19,2 km/l, og dermed en en halvårlig ejerafgift på kun 600 kroner. Vitara modellen med Boosterjet er også udstyret med en modificeret undervogn med bl.a. nye dæmpere, ligesom styringen er blevet optimeret.

Boosterjet  

Den nye registreringsafgift gør, at Jacobsen biler kan kan tilbyde den nye Vitara Boosterjet S til mere attraktive priser. Og vil du have den med Suzukis AllGrip 4WD system, kan dette bestilles hjem for en merpris på 28.000 kroner. Boosterjet S modellen fås i 7 farver - heraf to i 2-farvet lakering - Læs mere om Vitara Boosterjet på Suzuki.dk

 

"Der er masser af bil og udstyr for pengene i Suzuki Vitara, der med ny turbomotor får et boost opad i både kvalitet og køreglæde."
Læs om Vitara Boosterjet på fdm.dk

 

 

Suzuki Vitara Boosterjet hos Jacobsen Biler København

Prøv den nye Suzuki Vitara Boosterjet hos Jacobsen Biler på Nørrebro i København