Super attraktiv erhvervsgrund på Centervej 1 i Frederikssund til salg

 

Beliggenhed - Beliggenhed - Beliggenhed

 

Bedste byggegrund til detailhandel beliggenhed i den nye erhvervsby

Vi udbyder særdeles attraktiv og meget synlig erhvervsgrund til detailsalg på hjørnegrund på Centervej 1 i Frederikssund. Grunden er på 4.000 m2. Det er den første, man får øje på, når man kører fra rundkørslen i Frederikssund og ind til den nye Bilby.

 

Salgspris: 4.800.000 kroner ex moms

 

Meget synlig grund i en meget synlig by - Frederikssund i rivende udvikling

Den 4.000 m2 store grund er meget synlig, der er gode parkeringsforhold langs kantsten. Grunden ligger lige ved Strandvangen, Frederikssundsvej og Roskildevej. Det betyder, at der er hurtig og nem adgang til hovedvejene og motorvejsnettet. Der er kun to minutters kørsel fra Frederikssund bymidte og stationen. Der er direkte forbindelse med S-tog fra København. Frederikssund er en by som vil udvikle sig kraftigt de næste år mange år, med nye grundudstykninger, motorvej, hurtigtog og ny højbro over Roskilde Fjord: 

Vinge: den nye forstad til Frederikssund - Danmarks største byudviklingsprojekt

Den bedste belligenhed i den nye erhvervsby, det vil blive den første forretning, man ser, når man kører fra rundkørslen på Frederikssundsvej, og ind til den nye bilby. En stor pylon på grunden vil kunne ses fra Frederikssundsvej. 

Erhvervsbyen ligger op ad det nye Vinge, som bliver Danmarks største byudviklingsprojekt og ny S-togsforbindelse. Frederikssund, Roskilde og Hillerød bliver de førende handelsbyer med et kæmpestort opland.

Frederikssund er generelt en by som vil udvikle sig de næste år mange år, med nye grundudstykninger, motorvej, hurtig tog og ny højbro over Roskilde Fjord.

 

Med venlig hilsen
Henrik Jacobsen
Suzuki Bellahøj
Telefon: 38 34 40 00
E-mail: ¨hj@jacobsenbiler.dk

 

Erhvevsgrund Vinge RoskildeDen nye Kronprisesse Mary Bro over Roskilde Fjord