Jacobsen Biler - Suzuki forhandler i København

Jacobsen Biler / Suzuki Bellahøj er Storkøbenhavns mest centrale Suzuki forhandler, med 21 topmotiverede medarbejdere.

Allerede i 2002 blev vi kontaktet af Suzuki Danmark, som havde bidt mærke i vores særdeles gode beliggenhed samt vores gode renomme. Vi blev opfordret til at overtage forhandlingen af Suzuki biler i det centrale København. Vi har dermed siden været forhandler af de økonomiske og driftsikre Suzuki biler.

Vi har siden opstarten af Suzuki Bellahøj fået mange eksisterende Suzuki bilejere på vores værksted. Selvom du har købt din Suzuki hos en anden forhandler, kan du trygt komme til os med service og evt. garantiarbejde. Vi er derudover autoriseret serviceværksted for Mitsubishi i Danmark.

Vi betjener både private kunder og erhvervskunder. Vi har stor indendørs udstilling, hvor du kan nyde vores brede program af Suzuki personbiler, varebiler samt firehjulstrækkere. Vi har moderne autoværksted, pladeværksted og malerværksted, samt salg af reservedele og tilbehør.

Central placering i København - Vi sælger biler over hele Sjælland

Vores nærområde er stort, og omfatter bl.a. Frederiksberg, Vanløse, Brønshøj, Nørrebro, Ballerup, Østerbro, Hellerup. Vores centrale beliggenhed gør, at vi betjener kunder fra lokalområdet, København City samt mange kunder fra forstæderne med arbejdsplads i København.

Kompromisløs kvalitetspolitik

Vi arbejder ud fra gennemprøvede kvalitetsrutiner og begår derfor sjældent fejl. Sker det endeligt bliver situationen registreret og gennemanalyseret, så fejlen ikke opstår igen.

For at sikre vores kunder maksimalt, har vi indgået samarbejde med Dansk Teknologisk Institut. DTI kontrollerer løbende vores avancerede testudstyr, materiel samt forretningsmetoder. Derved er du sikret kvalitet hele vejen igennem.

 

Fuld tilfredshed med din bil - hver gang !

Vores målsætning er at du skal være tilfreds med vores service, hver gang du har været på besøg hos os. Både når du har handlet bil og når du har været på værksted. Det er denne indstilling, som giver os en stor og voksende kundekreds.

Medarbejderne er vores største aktiv

Hos os er medarbejdere det største aktiv. Det er er dem som dagligt giver vores kunder positive oplevelser. Der er vores firmas politik at medarbejderne løbende uddannes, så faglige kvalifikationer altid er i top. Bliv en del af vores team

Henrik Jacobsen Suzuki biler København

Henrik Jacobsen - Suzuki København

 

Suzuki på Nørrebro - København

Suzuki på Frederiksundsvej i København NV