Glade kunder hos Jacobsen Biler på Bellahøj

Jacobsen Biler har haft forhandling af Suzuki siden 2002. Gennem årene har vi solgt hundredvis af  nye og brugte Suzuki biler, og har opnået et ry som et godt sted at handle bil.

 

"Vi føler os værdsat som kunde"

For os er tryghed og troværdighed afgørende for hvor vi handler bil. Det var det vi følte vi fik da vi første gang kom ind hos Suzuki Bellahøj på Frederikssundsvej. Siden da har vi købt tre biler hos dem, og det bliver garanti ikke de sidste. Både i salgsafdelingen og på værkstedet føler vi os værdsat som kunde.

- Diana Teilmann & Benny Jørgensen

"Rigtig god kundeservice"

Jeg skulle ud og købe min første bil og besøgte flere bilforretninger for at være sikker på af finde den helt rigtige bil. Først da jeg kom ind hos Suzuki Bellahøj følte jeg at der blev lyttet til mig og mine ønsker, og jeg fik rigtig god information. Rigtig god kundeservice. Jeg anbefaler helt klart alle, at købe bil hos Suzuki Bellahøj.

- Marie-Louise Larsson

"Fantastik kundebehandling"

Har selv tidligere været ansat i autobranchen (hos importør af nye biler), og kan på den baggrund sige at Suzuki Bellahøj yder en fantastisk kundebehandling - både i salgsafdeling og på deres værksted. Næste gang der står ny bil på indkøbslisten, er jeg ikke i tvivl om hvor der skal handles. Jeg giver Suzuki Bellahøj mine bedste anbefalinger.

- Steen Hilliger

"Alle aftaler blev overholdt"

Jeg er ung førstegangskøber, og var meget usikker. Jeg fik en god behandling hos Suzuki Bellahøj, fik en billig forsikring, og alle aftaler blev overholdt. Jeg fik kort efter levering en påkørsel, men det klarede pladeværkstedet hurtigt og perfekt. Værkstedet ligger centralt i København, og det er nemt at komme til og fra med offentlig transport.

- Jackie Nissen

 

 

Glade kunder hos Jacobsen Biler