Salg af nyere brugte Suzuki biler  på Nørrebro i København

Jacobsen Biler er en af Danmarks bedst sælgende Suzuki sælgere med tilfredse kunder over hele landet. Vi fører en succesfuld forretningspolitik, som bygger på høj kvalitet, unik service og professionel rådgivning.

Altid mindst 40 brugte biler i udstillingen

Vi har altid mindst 40 nyere brugte biler i vores udstilling til omgående levering. Hvis ikke vi kan, er der ingen der kan! Alle vores biler er topklargjorte til mindste detalje med eksklusiv lakkonservering. Du er altid velkommen til en uforpligtende bilsnak over en kop kaffe!

 

Læs også om den fordelagtige Suzuki Privatleasing

 

Vi kan demonstrere bilen i dit firma

Prøv os: ring 38 34 40 00, og lad os få en snak. Efterfølgende kommer vi ud i dit firma og præsenterer en vogn, som er skræddersyet til dit behov!

 

 

 

 

Billig finansiering af brugt bil

Vi hjælper dig gerne med at skaffe billig finansiering til rekordlav rente samt en fornuftig forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, og vi finder altid frem til det tilbud, som passer optimalt ind i din økonomi. Du får kreditgodkendelse indenfor to timer. Du slipper for besvær med bankmøder, fremvisning af lønsedler og årsopgørelse. Det er utroligt nemt at være kunde hos os!

 

 

Henrik Jacobsen Suzuki biler København

 

 


 
 
 

Hjælp - vi mangler brugte Suzuki biler!

 

Vil du sælge din brugte Suzuki, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for brugte Suzuki biler.

 

HAR DU EN SUZUKI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki - Og vel at mærke uden at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER DIN BRUGTE SUZUKI BIL