Stort udvalg i fabriksnye Suzuki biler centralt i København

Jacobsen Biler er en af Danmarks bedst sælgende Suzuki forhandlere med tilfredse kunder over hele landet. Vi fører en succesfuld forretningspolitik, som bygger på høj kvalitet, unik service og professionel rådgivning.

Altid mindst 40 nye Suzuki biler i udstillingen

Vi har altid mindst 40 nye Suzuki biler i vores udstilling omgående levering. Hvis ikke vi kan, er der ingen der kan! Alle vores biler er topklargjorte til mindste detalje med eksklusiv lakkonservering. Du er altid velkommen til en uforpligtende bilsnak over en kop kaffe!

 

Læs også om den fordelagtige Suzuki Privatleasing

 

Vi kan demonstrere bilen i dit firma

Prøv os: ring 38 34 40 00, og lad os få en snak. Efterfølgende kommer vi ud i dit firma og præsenterer en vogn, som er skræddersyet til dit behov!

 

 

 

 

Bilforsikring til din Suzuki fra kun 1.850 kr. for første 6 måneder!

Med Suzuki forsikringen lægger vi vægt på tryghed, god dækning og en konkurrencedygtig pris. . Du kan få en Suzuki forsikring både hvis du allerede ejer en Suzuki eller du skal ud og købe en ny. Når du køber din Suzuki hos en autoriseret Suzuki forhandler, kan du få en Suzuki introforsikring med markedets bedste dækninger til en meget fordelagtig introduktionspris. Din Suzuki skal blot være mindre end 5 år gammel, når du køber den. Læs mere om Suzuki forsikring

  • Meget fordelagtig pris.
  • Unikke dækninger.
  • Reparation på et autoriseret værksted med originale reservedele.
  • Erstatningsbil ved skade.

Billig finansiering af bil

Vi hjælper dig gerne med at skaffe billig finansiering til rekordlav rente samt en fornuftig forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, og vi finder altid frem til det tilbud, som passer optimalt ind i din økonomi. Du får kreditgodkendelse indenfor to timer. Du slipper for besvær med bankmøder, fremvisning af lønsedler og årsopgørelse. Det er utroligt nemt at være kunde hos os!


Læs mere på www.suzuki.dk

 

Henrik Jacobsen Suzuki biler København