Den ny Suzuki Ignis i København

Suzuki lgnis vender tilbage! - Suzuki er godt i gang med at udvide sit modelprogram og har lanceret den populære Ignis SUV med frækt design, dualjet og masser af udstyr.

Velkommen til Suzuki Ignis

Oplev den nye Suzuki Ignis i 360 grader

Der findes ingen bil som den nye Suzuki Ignis. Det er verdens første mini-SUV. Og den er så ny, at den slet ikke er på gaden endnu. Alligevel kan du allerede nu få en virtuel prøvetur. Glæd dig til en usædvanlig prøvetur i den nye Suzuki Ignis. Usædvanlig meget sin egen. Gå til Ignis virtual reality siden

 

SUV Mikrobil med karisma

Den nye Ignis er 3,7 meter lang, og dermed ikke meget større end Celerio - men med temmelig meget mere karisma. Den store frihøjde og det markante bagparti er nogle af inspirationerne fra crossover biltyperne.

 

Suzuki Ignis Københagn - Bagparti

Ægte og kompakt SUV

Crossover og SUV biltyperne er utroligt populære, og Suzuki Ignis har fulgt trenden i disse typer i næsten 50 år. Den frække og funky designlinje gør den til en absolut ener i denne bilklasse. Og nu fås den også med et nyt automatisk 4WD system. På trods af sit kompakte design gør ikke mindst højden, at du får en komfortabel siddehøjde og godt udsyn samt god plads i bagagerum og kabine. Du kan få bilen i hele fjorten forskellige farvekombinationer.

Videotest af Berlingske Henrik Drehboldt

 

Dualjet benzinmotor og mild-hybrid

Den nye Ignis vil kunne fås med 90 hk 1,2 Dualjet benzinmotor med fire cylindre, forhøjet kompression og to indsprøjtningsdyser i hver cylinder. Du har også mulighed for at få en såkald mild-hybrid variant med integreret starter/generator og lithium-ion batteri, hvor bremseenergi opsamles på batteriet. Det giver energi til igangsætning og acceleration. Benzinøkonomi på hhv. 21,7 og 23,3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) sætter Ignis modellerne i den laveste ejerafgiftsklasse med kun 310 kroner halvårligt.

 

Masser af udstyr

Ignis sælges som standard med aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Derudover kan du få fantasisk udstyr som infotainmentsystem med 7" farveskærm og bakkamera, bagsæde med "slide" funktion for bedre ben- eller bagageplads, LED forlygter, nøglefri betjening og kamerabaseret automatisk nødbremsesytem inkl. vognbaneassistent og slingreadvarsel.

 

Suzuki Ignis 2017 - København - Instrumentbrædt

 

 

Se de aktuelle Suzuki Ignis priser her

 

Læs mere om Suzuki Ignis

 

Henrik og Martin Suzuki Nørrebro

Københavns bedste Suzuki oplevelse

Henrik og Martin Jacobsen - Hos os får du Københavns bedste Suzuki oplevelse !

 

Susuki Ignis hos Jacobsen Biler i København

 

 

 

Københavns centrale Suzuki forhandler og service værksted

Jacobsen Biler er København mest centrale Suzuki forhandler og serviceværksted. Vi har adskillige busruter lige uden for døren og masser af parkeringspladser.

 

Det skrev pressen

De dansk motorjournalister har været meget imponerede over den nye Ignis: