Suzuki Ignis mini-SU

Verdens første mini-SUV

Suzuki lgnis er tilbage i fuld styrke! - Der er intet som helst standard over den nye Suzuki Ignis. Det skulle da lige være, at den er med hybrid som standard. Og med den effektive hybridteknik følger lækkerier som Full LED for- og baglygter, tågelygter foran, aircondition, el-ruder og- spejle og mere til. 

SUV Mikrobil med karisma

Er det ikke nok, findes Ignis også med både længdejusterbart bagsæde, multimediesystem, Apple Carplay/Android Auto, navigation, bakkamera, automatisk klimaanlæg, slingreadvarsel, vognbaneassistent plus meget mere. 

 

Suzuki Ignis Ny

Ægte og kompakt SUV

Crossover og SUV biltyperne er utroligt populære, og Suzuki Ignis har fulgt trenden i disse typer i næsten 50 år. Den frække og funky designlinje gør den til en absolut ener i denne bilklasse. Og nu fås den også med et nyt automatisk 4WD system. På trods af sit kompakte design gør ikke mindst højden, at du får en komfortabel siddehøjde og godt udsyn samt god plads i bagagerum og kabine. Du kan få bilen i hele fjorten forskellige farvekombinationer.

 

Instrumentpanel i Ignis Adventure

Instrumentpanel i Ignis Adventure 

 

 

Suzuki Ignis kabine

Rummelig kabine med høj siddeposition. Her Adventure.

 

 

Suzuki Ignis multimedie system

Multimediesystem er standard i Ignis Active og Adenture 

 

 

Suzuki Ignis bagagerum

Bagagerum med fleksible muligheder. Her Adventure

 

 

Suzuki Ignis bagsæde

Justerbart bagsæde i Ignis Active og Adventure for mere ben- eller bagageplads 

 

Masser af udstyr

Du kan få den nye Ignis i 3 udstyrsvarianter: Club, Active og Adventure. Alle har 5 døre som standard og er forsynet med Suzukis 12V hybridteknik, og selv den billigste model er ret så veludstyret. Club modellen er fem-personers, mens Active og Adventure, p.g.a. det smarte justerbare bagsæde med to separate stole, har plads til fire. Active modellen fås også med trinløs automatgear og med Suzukis 4WD system.

 

Læs mere om Suzuki Ignis