Den nye Suzuki Jimny kommer i forretningen i foråret 2019

Du kan se den nye Suzuki Jimny i udstillingen hos Jacobsen Biler på Nørrebro i København omkring marts 2019

 

Du kan forvente at finde den nye Suzuki Jimny hos Jacobsen Biler i løbet af marts måned 2019. Priserne er ikke helt klar endnu, men vi forventer at kunne sælge den seje offroader til en startpris omkring de 225.000-230.000 kroner.

 

Pris Suzuki Jimny forventes at ligge mellem 225.00 til 250.000 kr.

Med en yderst aggressiv prissætning vil Jimny få en helt unik placering i markedet med solid opbygning, 4WD system med reduktionsgear og en imponerende udstyrs- og sikkerhedspakke til prisen.

 

 

Den ny rå Suzuki Jimny offroader

Jimny er bygget til fotografer, jægere, fiskere, surfere og andre der sætter høje krav til deres bils fremkommelighed. Med den helt ny udgave af bilen kan du æde dig  gennem hjulspor, skovstier og muddergrøfter med samme lethed som langt dyrere offroadere.

Fedt udstyr

Du kan få Jimny i to udstyrsversioner – Active og Adventure. Begge med automatisk nødbremse med både bil- og fodgængergenkendelse, slingreadvarsel, vognbaneassistent, skiltegenkendelse, 6 airbags og selestrammere på alle 4 pladser.

Fartpilot, aircondition, el-ruder, centrallås, sædevarme og Bluetooth er standard på begge versioner, mens Adventure modellen også har LED forlygter, alufælge, klimaanlæg, sorte ruder bag, læderrat, samt multimediesystem med navigation og Apple CarPlay/Android Auto.

 

Læs mere om den nye Suzuki Jimny

 

Se de aktuelle Suzuki priser her

 

Suzuki Jimny 2018 2019