Suzuki S-Cross

Suzuki-S-Cross har fået et gennemgribende facelift med turbobenzin-motorer, radarbaseret sikkerhed, fuld LED og en god portion komfortudstyr.

Jacobsen Biler er autoriseret Suzuki S-Cross forhandler i København

Oven på succesen med Suzukis lancering af S-Cross introduceres nu et facelift der kan både ses og mærkes på udstyr, design, motorkraft, sikkerhed og køreegenskaber. Fronten er ændret markant med forkromet kølergrill med karakteristiske lodrette striber og flankeret af forlygter i nyt design og udskæring. 

 

Læs mere om den nye Suzuki S-Cross

 

Nye turbokræfter

S-Cross' har fået nye kraftfulde benzindrevne turbomotorer, som kan levere større kraft ved lavere hastigheder. Med 20 km/l i EU-norm ligger ejerafgiften i den billigste energiklasse for benzinbiler – dvs. 310 kroner hvert halve år. Selv med den kraftigere 140-hestes motor er EU-normen på fine 18,5 km/l.

 

Radar sikkerhed

Exclusive modellen har nu en automatisk nødbremse "Radar Brake Support" og en aktiv fartpilot, som holder ensikker afstand til de biler, der kører foran.Alle S-Cross-modeller har desuden 7 airbags som standard.

Opfrisket interiør

Den ny S-Cross har fået sæder med nyt betræk, instrumenternes design er justeret, of der er nye materialer på instrumentpanelet. Og helt centralt sidder den nye skærm på 7 tommer flot integreret i designet (ikke på Comfort). Den rummelige kabine tillader god plads til fem voksne, og bagagerummet er et af de største i klassen med sine 430 liter. Der er god siddehøjde, splitbagsæderne og den praktiske dobbelte bund i bagagerummet.

Mere komfort

Tyverialarm og ratbetjent bluetooth er nu standard på Comfort modellen. Og fra Active niveau er der multimedieanlæg med syvtommers skærm inklusive radio, Bluetooth, bakkamera samt Apple CarPlay opkobling. Derudover regnsensor, automatisk nedblænding af bakspejlet samt automatisk nærlys. I Exclusive modellerne er multimedieanlægget forsynet med navigation og kort over hele Vesteuropa.

 

S-Cross i København

 

 

 

Suzuki S-Cross - Jacobsen Biler København

Den nye faceliftede Suzuki S-Cross