Den nye Suzuki Swift 

 

Skarp som aldrig før

Den nye Suzuki Swift har haft Europa-premiere og er landet i Danmark. Bilen er er fornyet på alle punkter og er skarp som aldrig før. ed sin nyudviklede letvægtsplatform har den smidt hele 120 kg. Efter mere end 5 millioner solgte biler er Swift klar i en ny generation. Og denen repræsentere resultatet af en evolution i design, teknologi og fintuning.

 

Heartech køreglæde på højt niveau

Den nye Swift står på en helt ny platform kaldet Heartech - det stiveste og letteste fra Suzuki nogensinde. Her har fokus været på at løfte køreoplevelsen til et nyt niveau. Den store sporvidde er øget, og det direkte styretøj er fintunet. Designet både forstærker og bevarer det ikoniske udtryk, som Swift er kendt for. Fronten er mere skarp og aggressiv og i hele bilens fremtoning, der er blevet bredere og lavere.

 

90 eller 112 hk

Den nye Swift kører op til 25 km/l ved blandet kørsel. Vælg mellem Suzukis energieffektive Dualjet motor med 90 hk og Boosterjet turbomotor med 112 hk og 170 Nm. Sammen med bilens lave vægt giver Swift dig både køreglæde, høj ydelse og lavt forbrug. 

 

Flemming Haslund møder den spritnye Suzuki Swift i Nice - Hen er svært begejstret over de seje detaljer

Stærkere, rummeligere og mere sikker

Den nye Swift platform har givet plads til et større bagagerum og en rummeligere kabine. Der indføres to nyheder i Swifts motorprogram. En udgave med Suzukis mild hybrid-teknik og en frisk og turboladet Boosterjet-motor med 112 hk. Desuden introduceres ny sikkerheds-teknologi med radar-, kamera- og laserbaseret overvågning, førerassistance og nødbremse.

Fedt udstyr

Selv om priserne er helt i bund for den billigste Club version med 90 hk Dualjet motor, får du her et rigtig højt udstyrsniveau. Fx er udstyr som aircondition, cd-radio med Bluetooth, centrallås, el-spejle med varme, læderrat og el-ruder foran standard.

Langt på literen og høj ydelse

Suzuki har fokusere på vægtbesparelser i kombination med en lang række tekniske detaljer og skab en Swift med masser af køreglæde. Swift er samtidigt førende i sin klasse, når det gælder benzinøkonomi og hensyn til miljøet.

 

Læs mere om Swift på suzuki.dk

 

 

Henrik og Martin Suzuki Nørrebro

Københavns bedste Suzuki oplevelse

Henrik og Martin Jacobsen - Hos os får du Københavns bedste Suzuki oplevelse

 

Københavns centrale Suzuki service værksted

Jacobsen Biler er København mest centrale Suzuki forhandler og serviceværksted. Vi har adskillige busruter lige uden for døren og masser af parkeringspladser.

 

 

 

Hjælp - vi mangler brugte Suzuki biler!

 

Vil du sælge din brugte Suzuki, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for brugte Suzuki biler.

 

HAR DU EN SUZUKI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki - Og vel at mærke uden at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER DIN BRUGTE SUZUKI BIL